Project omschrijving

Stalen loopdeuren

Onze multifunctionele stalen loopdeuren zijn van hoge kwaliteit en breed toepasbaar. Zowel de buitenkant als de verborgen onderdelen zijn gemaakt van Senzimir verzinkt plaatstaal. De deur is afgewerkt met een anti-kras poedercoating in sinaasappelstructuur. Deze deuren worden standaard geleverd in RAL 9002 in de inbouwmaat 2125x1000mm (l x b).

Binnendeur

Deze stalen loopdeur heeft een deurbladdikte van 40mm en bestaat uit een honingraat kartonvulling. Deze deuren zijn standaard voorzien van een kunststof handgreep en slotplaat met baardsleutel. De deur is uitermate geschikt als binnendeur.

Stalen loopdeuren

Deze branddeur onderscheidt zich door zijn hoge kwaliteit en solide basis. Met een deurbladdikte van 50mm zijn ze perfect te gebruiken als binnen en buitendeur. Tevens zijn de deuren voorzien van zelfsluitende scharnieren en extra stalen platen voor een gemakkelijke bevestiging van diverse accessoires. Door middel van aan panieksluiting is de deur ideaal als nooduitgang. Deze deur is 60 minuten brandwerend en voldoet aan alle Europese normen.

Stalen loopdeuren