X
  • Geen producten in de lijst
✓ Alle producten op voorraad
✓ Afhalen in ons magazijn in Drachten
✓ Extra korting voor grote afnames

Wij houden van onze producten en doen altijd ons best om uw bestelde producten in topconditie bij u af te leveren. Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland waardoor het product niet in de verwachte staat bij u aankomt of dat u zich toch bedacht heeft.

Al onze producten zijn voorzien van een garantie conform de door de fabrikant afgegeven garantie. Hiernaast heeft u als consument ook nog een wettelijke garantie, dit wil zeggen dat de producten moeten doen wat u als consument in alle redelijkheid mag verwachten.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar onze locatie in Drachten zijn voor eigen rekening. Deze kosten verschillen per bestelling, hierover kunt u contact opnemen met ons. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@nzerink.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Voorwaarden voor retourneren
U kunt uw bestelde producten alleen retourneren wanneer deze voldoen aan de voorwaarden. De producten;

  • Zijn onbeschadigd en ongebruikt;
  • Zitten in de originele verpakking;
  • Zijn niet op maat gemaakt voor u.

Retouradres
Nzerink BV
Scholtenlaan 6- 1
9207 JX Drachten

×

Hoi!

Heb je een vraag over de producten of je bestelling neem dan gerust contact met mij op via WhatsApp of stuur een e-mail naar info@nzerink.nl

× Vraagje?