X
  • Geen producten in de lijst
✓ Alle producten op voorraad
✓ Afhalen in ons magazijn in Drachten
✓ Extra korting voor grote afnames

Verzenden en afhalen

Als u een bestelling plaatst kunt u kiezen om deze thuis te laten bezorgen of zelf af te halen bij onze locatie in Drachten.

Verzenden

Het leveren van uw bestelde producten doen wij in eigen beheer. De levertijd van uw bestelling hangt af van de locatie en de grote van de bestelling. Hierover zullen wij u altijd spoedig infomeren. Voor een levering op de Waddeneilanden dient u eerst contact met ons op te nemen.

Voor het bezorgen van de producten hanteren wij een standaardtarief van €125,- per bestelling. Vanaf €1.250,- leveren wij franco. Voor kleine bestellingen die doormiddel van een pakketdienst bezorgd kunnen worden hanteren wij een standaardtarief van €12,50.

Indien u nog andere vragen heeft over de levertijd, neem dan even contact met ons op.

Afhalen

Indien gewenst kunt u uw bestelling afhalen bij onze locatie in Drachten. Voor het afhalen van uw bestelling dient u een afspraak te hebben. Wanneer u de optie afhalen kiest zullen wij contact met u opnemen om een tijdstip af te spreken. U kunt ook direct bellen naar 0512-744 038 of te mailen naar info@nzerink.nl.

Openingstijden Drachten:

Maandag

7.30 – 17.00

Dinsdag

7.30 – 17.00

Woensdag

7.30 – 17.00

Donderdag

7.30 – 17.00

Vrijdag

7.30 – 17.00

Zaterdag

Op afspraak

Zondag

Gesloten

×

Hoi!

Heb je een vraag over de producten of je bestelling neem dan gerust contact met mij op via WhatsApp of stuur een e-mail naar info@nzerink.nl

× Vraagje?